3 frågor inför kvällen

Egentligen är det väl dumt att begränsa sig en afton som denna. Första omgången är naturligtvis fylld av frågor. Jag har dock valt att fokusera på 3 saker som kommer få mitt intresse.

19.00 – Packers @ Bears
Hur hanterar Green Bay avsaknaden av Jordy Nelson? Många, inklusive undertecknad, har ((Kan tänka mig att många ändrade sitt val efter att Nelson gick sönder.)) dem som förhandsfavoriter och då är frågan den primära kring laget. Spelarna som de flesta kommer hålla ögonen på ikväll är således Devota Adams & Ty Montgomery. Kan någon av dem axla manteln? McCarthy lär väl visserligen se till att sprida ut ansvaret på fler individer. Hur det går ser vi på Viasat ikväll.

22.30 – Ravens @ Broncos
Som gammal inbiten Manningfantast har det smärtat mig att se Broncos QB under träningsmatcherna. Har åldern till slut tagit ut sin rätt? Passen har sett lösa och ”wobbliga” ut. Var det bara ett temporärt olycksfall i arbete eller är karln inte bättre? Kan det vara så illa att vi redan ikväll kan skriva av en av favoriterna till titeln?

02.30 Giant @ Cowboys
Ett av off-seasons svårast beslut måste ha legat på Cowboys ledning. Behålla, eller inte behålla, DeMarco Murray? En ytterst skadebenägen runningback som precis avklarat sin bästa säsong någonsin. Samtidigt var det så att Murrays arbete utfördes ihop med ligans kanske bästa offensiva linje. För oss lekmän blir det ett tydligt och intressant test. Vad är viktigast? Lagets running back eller den offensiva linjen? Cowboys ledning satsade på det sistnämnda. Hur det går ser vi i kvällens nattmatch.

2 reaktioner till “3 frågor inför kvällen”

  1. Tjaba lite sent för första frågan men att spela så jämt mot bears säger väl en del om hur det kan komma att se ut för packers.
    Broncos kanske är det dags att låta mannen låte nån yngre få lära sig åtminstone få prova jobbet som QB hos hästarna men hoppas dem håller iår.
    Tror väl att cowboys gjorde rätt i att satsa på linjen men som du säger den som följer får se.

  2. Så här i efterhand fick vi några svar. I Green Bay är gubbar gångbart. I Denver är det varken av eller på. Utvärderingen fortsätter av gubben. 🙂

Kommentarer inaktiverade.