3 snabba puckar om läget i Colts

Som vi tidigare nämnt är det inte direkt full fart i NFL just nu. Det lilla som händer sker dessutom bakom lyckta dörrar och låter oss fans mest gissa vad som pågår i respektive lag. Indianapolis Colts har dock lyckats få lite mediautrymme den här veckan.

[check_list]

  • LuckandLebronFörst ut är deras självklara ledstjärna Andrew Luck som i veckan blev föremål för en artikel kring vem som var NFLs svar på Lebron James. Med tanke på NBA-slutspelet ((Som ni eventuellt noterat pågår NBAs finalspel mellan Golden State och Cleveland där nämnde James är en av kombattanterna.)) tyckte en journalist att det var relevant att hitta Lebrons fotbollsspelande jämlike. Dvs vem av de nu aktiva NFL-spelarna som kan bli den störste genom alla tider. Hur relevant frågeställningen är lämnar jag därhän, men det blev trots allt en snackis.
  • Colts har, likt många andra lag, en del kontraktssituationer att ta hand om. I deras fall handlar det bl.a. om T.Y Hilton som snart hoppas kunna signera ett fett kontrakt. När andra WR ((Bryant i Cowboys, Thomas i Broncos)) i ligan skriker och bråkar, verkar dock Hilton ta det hela med ro. Själv gömmer han sig bakom floskler såsom att ”båda parter måste bjuda upp till dans” samt att han ”överlåter allt till sin agent”. Själv vill han ”bara ha kul”.
  • Slutligen har det blivit lite rabalder kring en flagga som hängts upp i Lucas Oil Stadium. Flaggan bär texten ”AFC Championship finalist” och sticker ut lite på grund av att de faktiskt inte vann den matchen. Att hylla att man endast deltog i en match hör inte till det vanliga, och har retat gallfeber på många fans. Colts ledningen förklarar det hela med att man ändå måste ha rätt att vara ”stolt”. Nja…

[/check_list]

En kommentar till “3 snabba puckar om läget i Colts”

Kommentarer inaktiverade.