Höj stämningen inför premiären [video]

Små, små grepp kan förändra din upplevelse radikalt. T.ex. kanske kommer du att just imorgon natt dricka en amerikansk öl till matchen. Inte för att du älskar Amerikas bryggare, utan för att du kände att det passade in. För att höja stämningen tänkte jag bjuda på en gammal godbit.

Mat, dryck och musik är alla bra sätt att för att komma i rätt sinnelag inför premiärhelgen. Idag tänkte jag bjuda på ett musikstycke. Anledningen är den att vi inför NBCs klassiska söndagsmatch kommer få höra en ny vinjett. Borta är Faith Hill som prytt vår TV-ruta i några år. Ledmotivet i år, och en tid framöver, kommer sjungas av Carrie Underwood. ((Återigen en Oklahomareferens på den här sidan))

Hennes version är dock än så länge hemlig och NBC släpper enbart lite ”teaters” till oss. Därför tänker jag gå tillbaka lite i historien. Minns ni vem som gjorde originalet till vinjetten ifråga? ((Joan Jett: I hate myself for loving you)) Då var texten lite annorlunda, men framför allt var tjejen lite hårdare än Carrie Underwood. Håll till godo. Imorgon börjar det.

2 reaktioner till “Höj stämningen inför premiären [video]”

Kommentarer inaktiverade.