Let's go hmmhmm…!

Då var det snart dags. Matchen alla väntat på. Eller? För oss som varken håller på Giants eller Patriots känns det lite som en Champions League-final mellan Manchester United och Chelsea. Två storlag som inte direkt är utsvultna på framgång där samtliga spelare håller hög klass och har lite personlighet och den personlighet de har är sällan positiv.

Nu ska jag inte försöka förstöra stämningen här för oavsett medverkande lag så är Super Bowl alltid en av årets sporthöjdpunkter men jag vill desperat kunna hålla på ett lag helhjärtat inatt. En ring till Ochocinco skulle ju vara kul att se men han har väl knappast förtjänat det?

Det var så mycket lättare förra året. Packers mot Steelers. Steelers har ju 15 titlar de senaste tio åren eller vad det är plus Benny R som QB. Sätt det mot Green Bay som inte vunnit sen 1997 och en QB som det är svårt att se något negativt i varken på eller utanför planen. I år är det Brady mot Manning igen och jag kan inte direkt avgöra vad som är bäst/sämst med någon av dem. Verkar vara trevliga pojkar som är extremt duktiga på att kasta en boll.

Det enklaste skulle antagligen vara att bara gå in på Unibet och sätta en stor slant på det en slantsingling kommit fram till. En tom plånbok brukar alltid tvinga fram lite passion.

Men som sagt, för att inte förstöra stämningen, för alla Giants- och Patriots-fans, njut av natten och se fram emot en snudd på garanterat jämn och spännande kamp!