Mario Williams, 2:a efter rörmokaren

Att vara s.k. free agent är visserligen lite osäkert så här års, men samtidigt finns uppsidan att det kan vara hyfsat lukrativt. Fråga bara defensive-end Mario Williams som hade möjlighet att se sig om, när inte Houston lyckades presentera ett kontraktsförslag som var tillräckligt bra.

Mario kände dock inte för att göra samma turné som Peyton Manning utan nöjde sig med att åka och prata med Buffalo Bills. Ett beslut som visade sig vara helt ok, eftersom det erbjöd honom ett kontrakt på 6 år som kan ge 96 miljoner dollar (ca 50 garanterade miljoner). Fantastiska summor för oss utomstående, och även för Mario själv som på den efterföljande presskonferensen sade att han var såpass nervös när han signerade kontraktet att han nästan glömde bort sitt namn.

[quote_right]”The only Mario i know of making more money than the Nintendo plumber.” Frank Caliendo, Twitter[/quote_right]Responsen från media och kollegor lät inte vänta på sig, utan många var de som kommenterade hämdelsen på nätet igår och gratulerade Mario till en bra deal. T.ex. komikern Frank Caliendo som  jämförde hans deal med nintendos bästsäljande rörmokare, eller Green Bay Packers QB, Aaron Rodgers lät meddela att:

”Congrats to Mario Williams signing in Buffalo… far away from the NFC north, thanks big guy”

Rodgers uttalande säger ganska mycket. Förutom att det tyder på viss humor hos Rodgers visar det även på den respekt som hans kollegor hyser för honom. Skulle man bedöma Mario Williams kvalitéer enbart utifrån detta gårdagens twitter-kommentarer så har Buffalo gjort en jättevärvning, om inte annat så kan Mario själv unna sig lite extra lyx den kommande tiden.