Resultatet av vår undersökning

Förra veckan ställde vi en fråga till er. Vilken var egentligen den bästa affären? Nu vet vi svaret.

Självfallet är det här ingen exakt vetenskap, och mina ursprungliga val av nämnda spelare påverkar naturligtvis ett resultat likt det här. Även om det var praktiskt möjligt att rösta på vem som helst. När vi nu sammanställer det ser vi att vi fick en delad förstaplats, men vi börjar väl bakifrån.

3:a: 13% av alla röster hamnade på Detroit Lions nyförvärv Golden Tate som lämnar mästarna Seattle för spel i den forna motormetropolen. Kontraktet är på 5 år, med en garanterad lön på 13,25 miljoner USD, och ger Lions ett kanonbra komplement till Calvin ”Megatron” Johnson. Hur bra han än har varit, har ändå anfallet varit lite enformigt då Johnson kändes som enda hotet de hade. Förhoppningen här är naturligtvis att Tate skall komma in och avlasta lite, vilket jag tror han kommer göra väl. Tate är en alldeles lagom stor stjärna och talang som säkerligen kommer göra sitt jobb, och samtidigt låta Johnson vara nummer 1. Som en parantes kan det även nämnas att det är oerhört kul att se Tate såpass högt upp på listan även om media inte skänkt honom det mediautrymme som ettorna t.ex. fick.

1:a: (16% av rösterna) Förstaplatsen delades mellan två spelare. Den förste av dem är en av de största defensiva stjärnor ligan har. New England Patriots förvärv av stjärn-CB Darelle Revis (16% av rösterna) från Tampa Bay gick således ingen förbi. Efter att de släppte Talib till Broncos kändes det bara som en tidsfråga innan den här affären skulle göras. Revis kommer visserligen vara den bäst betalde cornerbacken den här säsongen ((12 miljoner USD)), men affären är sundare på lång sikt, än vad det hade inneburit för dem att kontraktera Talib igen. Dessutom har Talib en historia av problem och skador som de slipper bry sig om nu. Det överlåter de istället till antagonisten Broncos.

1:a: (16% av rösterna) Det primära för Saints när de äntrade off-season var Jimmy Grahams kontrakt. Till huvudpersonens förvåning ((Graham uttryckte sin förvåning på twitter att Saints var tvungna att släppa en massa spelare.)) leddes det här till att en del uppoffringar var tvungna att göras. En av dem var att göra sig av med Darren Sproles, som styrde kosan mot östkusten istället. Med honom i laget kommer Eagles ha ett av de mer intressanta backfielden i ligan i form av McCoy, Sproles och Nick Foles. Kapprustningen i NFC East leds än så länge av Philly, även om Giants också har börjat rekryteringsprocessen bra.

Hela resultatet av vår undersökningen hittar du här. Ett stort tack till alla er som röstade.