Sunday night football

Jets-Dolphins, Ravens-Bengals och Chiefs-Broncos i all ära, men sista omgångens uppenbara höjdpunkt är också dess sista match: Dallas Cowboys gästar New York Giants.
Vinnaren tar NFC East (Giants tar förstaplatsen vid oavgjort på grund av deras vinst över Cowboys för några veckor sedan) och får möta Detroit eller Atlanta om en vecka, förloraren får börja fundera på draften.

Dallas coach Jason Garrett har inte definitivt sagt att Romo kommer starta men allt annat vore en stor skräll. Ersättaren Stephen McGee övertygade inte direkt under inhoppet efter Romos skada förra veckan plus att Romo själv sagt att det bara handlar om lite svullnad (han spelade ju trots allt med brutna revben och trasig lunga under början av säsongen så en tjock hand lär inte stoppa honom).

Giants kanske får tillbaka Umenyiora efter skada vilket vore en passande boost för att stressa och skrämma en skadad QB. Cowboys pass rush får höja sig en nivå från förra mötet då man inte sackade Manning en enda gång trots att DeMarcus Ware ligger i toppen av sack-listan för säsongen.

Att tippa den här matchen känns omöjligt. Varannan verkar vara deras melodi så det skulle ju betyda Dallas-seger då de både förlorade förra veckan och förra mötet med Giants och Giants vann förra veckan och då också förra Dallas-mötet. Det är dock Dallas som har en skadad QB och bortaplan plus nackdel vid oavgjort. Jag tar ett rationellt beslut och säger att ett helt Manning-tomt slutspel är ett brott mot naturlagarna. 24-17 till jättarna.