Topp fem WR i College 2013

Börjar känna stressen att hinna få ut topp fem på alla positioner i tid. Från o-line och d-line hoppar jag vidare till att ranka recievers vilket många tycker är betydligt mer sexigt medans andra tycker är bekväma primadonnor. Hur som helst har vi ett par säkra val i första rundan på denna lista om man inte helt tappar det 2013.

1. Marqise Lee (USC) Jr
En no brainer (fick man använda det utrycket) att hamna överst på denna lista. Grym förra årets trots att Barkley inte var det, passerade Woods, som gick högt till Bills i årets draft, i de flesta listor. Fångade 118 pass för 1721 y och 14 td’s och var nästan lika het under sitt freshman år. Har egentligen alla egenskaper som behövs.

2. Sammy Watkins (Clemson) Jr
Nästan lika given tvåa som Lee är etta. Spelade precis som Lee med en äldre grym receiverkollega som gick i första till Houston i årets draft, DeAndre Hopkins. Såg i stort sett allt med Clemson förra året och jag håller Watkins högre. Precis som Lee, börjar det bli tjatigt, hade han även ett riktigt fint första år. Bör få mycket boll av QB Boyd i år.

3. Jordan Matthews (Vanderbilt) Sr
Valde att köra sitt sista år i college och Nashville vilket man såklart gillar som college fantast. Lillebror Rodgers och Matthews har haft ett långt och fint sammarbete i Vandy och förra året var hans bästa hittills med 1323 yards mot SEC’s tuffa secondary. Har stadigt blivit bättre år för år och ny QB bör inte störa allt för mycket.

4. Amari Cooper (Alabama) So
Hade ett riktigt bra första år för Nick Saban och det känns som Cooper har en hel del att tacka underskattade QB:en McCarron för det. Cooper såg redan sitt första år ut som en av landets bästa recievers i landets tuffaste division. Ska bli riktigt roligt att se hur han har utvecklats till i år.

5. Stefon Diggs (Maryland) So
Diggs var ytterligare en spelare som hade ett fantastiskt första år och kom lite i skymundan i Maryland. Maryland betade under säsongen av fem QB’s, varav en var en LB, och trots det fångade Diggs under sitt första år boll för 848 y. Kommer att ha ett ordentligt genomslag i år och räkna med en reciever högt i första rundan i draften 2015.

Bubblare: Cody Hoffman (BYU), Allen Robinson (Penn State), Mike Ewans (Texas A&M), Noel Grigsby (San Jose State), Davante Adams (Fresno State), Donte Moncreif (Ole Miss), Alex Amidon (Boston College), Josh Stewert (Oklahoma State)

En kommentar till “Topp fem WR i College 2013”

Kommentarer inaktiverade.