Veckans fan: Christopher och hans 49ers

Ni som är medlemmar i Facebookgruppen NFL fans Sweden känner säkert till Christopher eftersom han även är administratör av gruppen. När jag började fråga runt i min jakt på fans av de olika lagen, var han en bra testperson. Idag får vi se vad han svarade på de olika frågorna.

(Precis som tidigare bör det poängteras att Christopher svarade på frågorna i somaras, innan säsongen började)

1. Vilket är ditt lag?
San Francisco 49ers

2. Hur kommer det sig att det blev just 49ers?
Innan jag började i college i USA hälsade jag på olika skolor, bl.a San Fran State. Vi hade vänner i familjen i San Fransisco som jag bodde hos. De var helt galna i 49ers (hade season tickets) och såg massor av matcher.

3. Ditt bästa 49ers-minne?
Bästa minnet är helt klart 22 januari 1989. Superbowl och ”The Drive”. 4 passar, 85 yards. Montana till Rice. Goodnight! Ny ring! Firade hela natten på San Franciscos gator. Helt djävla vilt

4. Nämn tre viktiga fakta (spelare, ledare, händelser etc) som du tycker vi bör ha koll på.
Jerry Rice (Som jag har haft turen och träffa), Joe Montana och, kanske en liten outsider, Bill Romanowski. Älskade honom.

5. Vad skall vi hålla ögonen på framöver rörande ditt lag?
Tror tyvärr det ser lite dysert ut för mig i år, men man vet inte. Jag tycker att man skall ha koll på Collin Kaepernick. Om dem coachar honom rätt och låter honom dra när han vill. Inte stå i fickan (Det är till för Brady och grabbarna). Nä fan, låt han springa när han vill. Då tror jag 49ers faktiskt, med ett mycket sämre lag, kan bli ganska tuffa att klå i år med.

BONUSMATERIAL!!!

Dagens fan bjuder också på lite gottigt extramaterial. En bild från tiden då det begav sig. Dagens huvudperson lärde nämligen känna en kille ((12.280 yards för Colts & Rams blev det innan Marshall Faulk la skorna på hyllan)) som visade sig att bli en ganska hyfsad idrottsman.

12079189_10152968022967396_7913190669531624143_n

En kommentar till “Veckans fan: Christopher och hans 49ers”

Kommentarer inaktiverade.