Wild card weekend är över

Helgens 4 matcher är över och vilka matcher det var stundom. Jets slog ut Bengals och såg bra ut, men känns ändå som det svagaste av de lag som gick vidare i helgen.

Den största chocken stod nog Ravens för som slog ut storstjärnorna i Patriots. Joe Flacco (QB) i Ravens lyckades med 4 pass vilket gav 34 yards. Hur kan sådana siffror återfinnas på den vinnande sidan? Jo, man springer desto mer. Kombination av över 230 yards till fots och ett, för dagen, sällsynt dåligt Patriots, gav seger.

Cardinals och Packers stod för helgens mest sprudlande föreställning med totalt 96 poäng (rekord för slutspelsmatch). 45-45 efter full tid. Cardinals vann efter fumble recovery på övertid. Vissa experter menar att detta Cardionals är bättre än det lag som tog sig till Super Bowl förra året eftersom de i år dessutom kan springa med bollen.

Mest imponerad blev jag dock av Dallas Cowboys denna helg. Eagles hade inte mycket att säga till om när Cowboys visade vart skåpet skulle stå. Det blev till sist en ganska enkel seger för hemmalaget och i nästa omgång väntar nu Tony Romos gamle idol: Brett Favre. Matchen mot Vikings blir höjdare, så bänka er på söndag klockan 19.00 för en riktigt batalj.